fbpx

Apró Rozália

Kinetoterapeut / Fizioterapeut
+40 730 040 760
Apró Rozália, Aprophysio

Sunt Rozália Apró, de profesie kinetoterapeut/fizioterapeut și psihopedagog. 

După o experiență de mai mult de 15 ani și o serie de cursuri de formare efectuate în țară și în străinătate în domeniul neuropediatriei și ortopediei, am înființat firma Aprophysio în anul 2016. Scopul meu a fost, ca prin terapiile oferite, să acopăr domeniile lipsă ale kinetoterapiei, cum ar fi tratamentul conservativ, tridimensional al scoliozelor și tratamentul precoce al diferitelor afecțiuni neurologice, dar și tratamentul afecțiunilor coloanei vertebrale la adulți. 

După câțiva ani de activitate, am reușit să formăm o echipă de kinetoterapeuți specializați în domeniile țintă ale serviciilor noastre. Avem specialiști cu o motivație constantă de a se dezvolta pe plan profesional, efectuând cu profesionalism și devotament nenumărate tratamente de scurtă și de lungă durată, atât la copii, cât și la adulți.

Consider că profesionalismul, cooperarea, parteneriatul și încrederea reciprocă cu pacienții și colegii de lucru sunt factori esențiali în succesul procesului de tratament. 

Competențe profesionale:

  • Kinetoterapie timpurie în afecțiuni neuromotorii – terapia M.A.E.S. (Budapesta 2015, Zagreb 2017, Budapesta 2018, Londra 2020)
  • Analiza mișcărilor spontane la nou născuți și bebeluși – tehnica General Movements (Pisa 2018)
  • Terapia tridimensională a scoliozelor – terapia 3D a scoliozelor după Schroth, Budapesta 2013, Abordarea SEAS (Scientific Exercises Approach to Scoliosis), Budapesta 2022
  • Terapia MDT McKenzie, Tg Mures 2017

Pentru mai multe detalii accesați: Curriculum Vitae

×

 

Bună ziua!

Scrieți intrebările dumneavoastră pentru serviciul nostru de suport.

× Cu ce putem să vă ajutăm?