Despre noi

Suntem o echipă de specialiști devotați, cu dorința de a ne dezvolta în mod continuu și de a crește calitatea interacțiunii cu pacienții noștri. Printre activitățile principale pe care punem mare accent se numără: analiza precoce a mișcărilor, intervenția timpurie și tratamentul specializat al deviațiilor coloanei vertebrale, precum și al afecțiunilor coloanei vertebrale la adulți.

Ne-am specializat în domenii de nișă ale kinetoterapiei și, în prezent, utilizăm metode testate în țările occidentale pentru tratarea afecțiunilor mai sus menționate. Citește mai multe despre metodele folosite de cabinetul nostru la Metode terapeutice.

Prin depistarea timpurie a semnelor care pot indica dezvoltarea atipică din primele luni putem interveni cât mai repede cu putință în procesul normal de dezvoltare al bebelușilor și copiilor cu probleme de natură neuromotorie. Totodată, putem optimiza funcționarea sistemului nervos și îmbunătăți pe termen lung calitatea coordonării la acești copii.

Prin tratamentul individualizat al deviațiilor coloanei vertebrale, conform tipului deviației, putem opri progresia și putem ajunge la o corecție maximă pe termen lung.

Terapia Schroth se aplică ca tratament tridimensional în cazul modificărilor de statică vertebrală: cifoze, scolioze, hiperlordoze, spate plat, inversarea curburilor fiziologice, maladia Scheuermann.