Pachet aProSpine

Contactați-ne acum: whatsapp / Facebook messenger / SMS / Telefon (Dacă începeți programul în cursul lunii aprilie, veți primi cadou accesoriile necesare exercițiilor pentru acasă)

Pentru persoanele cu un program de lucru flexibil și conștiente de importanța sănătății spatelui, pachetul nostru oferă o abordare concentrată și eficientă, încadrată într-o perioadă de maxim o lună. Acest program este proiectat pentru a produce îmbunătățiri semnificative în starea de sănătate a musculaturii spatelui și funcționalității coloanei, furnizând pacienților instrumente/sfaturi concrete și exerciții personalizate pentru a susține și a menține aceste beneficii pe termen lung. 

Programul este construit în 6 sesiuni: 1 ședință de evaluare (50 minute), 2 ședințe de masaj (30 minute) și 3 ședințe de kinetoterapie individuală (50 minute). Sesiunile vor fi programate pe durata unei luni în zilele de luni – vineri între orele 8-13.

Evaluare inițială și stabilirea programului 

Programul se începe cu o evaluare inițială detaliată, care va servi la elaborarea unui plan de kinetoterapie personalizat. Aceasta va asigura individualizarea programului cu nevoile, obiectivele și stilul de viață specific al pacientului..

Pachetul conține următoarele servicii:

  • Evaluare inițială: Programul se începe cu o evaluare detaliată, care va servi la elaborarea unui plan de kinetoterapie personalizat. Aceasta va asigura individualizarea programului cu nevoile, obiectivele și stilul de viață specific al pacientului.
  • 3 Ședințe de kinetoterapie: În decursul acestei luni, pacienții vor participa la 3 ședințe de kinetoterapie, fiecare axată pe aspecte cheie ale sănătății spatelui – postura, mobilitatea și integrarea exercițiilor în activități cotidiene și momente de relaxare.
  • 2 Masaje terapeutice: Pentru a complementa ședințele de kinetoterapie, includem 2 masaje terapeutice specializate, menite să adreseze relaxării și detensionării musculaturii spatelui.

Program concret de exerciții: Pe parcursul lunii, pacienții vor fi instruiți și vor primi seturi de exerciții personalizate, concepute să fie ușor de integrat în rutina zilnică. Acestea vor viza îmbunătățirea continuă a stării de sănătate a spatelui și prevenirea apariției problemelor. 

Rezultate și continuare: După cele șase ședințe, ne așteptăm ca pacienții să observe îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea spatelui:

  • reducerea sau eliminarea durerilor,
  • o mobilitate îmbunătățită, 
  • conștientizarea posturii corecte, 
  • prevenirea reapariției simptomelor.

Pe lângă rezultatele fizice, fiecare pacient va avea acces la un set de instrumente și idei de exerciții pentru a menține și continua progresul realizat.

Prețul pachetului de servicii este de 1200 lei / pachet / persoană. Pentru oferte pentru grupuri vă invităm să ne contactați.

tel/whatsapp: +40 730 124 444
Facebook messenger: aprophysiocluj
https:/aprophysio.ro/contact