Kulcsár Ágota

Psihopedagog

Numele meu este Kulcsár Ágota, sunt psihopedagog din anul 2006,  de când am terminat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, din Cluj-Napoca. 

În acest timp am lucrat cu copii de diferite vârste și diferite nevoi speciale (tulburări de învățare, dizabilități cognitive, tulburări din spectrul autist).  

Lucrând cu copii cu cerințe educaționale speciale, am simțit nevoia să mă dezvolt în continuu pe plan profesional pentru a cunoaște toate nevoile, oportunitățile și motivațiile lor de la o vârstă cât mai precoce. 

Consider că dezvoltarea timpurie și dezvoltarea competențelor senzomotorii de bază sunt esențiale în perioada senzitivă a dezvoltării sistemului nervos a copiilor cu nevoi speciale. Scopul meu principal în procesul terapeutic este să-i ajut să-și dezvolte competențele senzomotorii, care  stau la baza abilităților și competențelor mai complexe cognitive și sociale, să găsim împreună motivația și atenția necesară pentru o comunicare funcțională, și o autonomie personală mai bună.

Competențe profesionale:

  • Terapie de Integrare Senzorială Dinamică, 2020-….în curs de formare 
  • Intervenție complexă timpurie la copii cu TSA, 2020 Budapesta
  • Îmbunătățirea competențelor sociale și civice prin aplicarea tehnicilor de stimulare multisenzorială, 2019 Cluj-Napoca
  • Sewal Early Educational Development Scale (SEED), 2018 Budapesta
×

 

Bună ziua!

Scrieți intrebările dumneavoastră pentru serviciul nostru de suport.

× Cu ce putem să vă ajutăm?