fbpx

Biró Kinga

Fizioterapeut / Kinetoterapeut
Biró Kinga, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Mă numesc Biró Kinga și sunt fiziokinetoterapeut la Centrul de Kinetoterapie Aprophysio. Am finalizat studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală. În prezent, sunt studentă la masterat la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor.

De la începutul facultății, am avut visul de a ajuta oamenii să-și recâștige mobilitatea, însă pe parcurs am descoperit că kinetoterapia oferă o gamă mult mai vastă de posibilități. La debutul carierei mele, am tratat pacienți adulți, abordând afecțiuni neurologice și ortopedice. În prezent, la Aprophysio efectuez atât tratamente la copii și adolescenți cât și la adulți. 

Dorința mea a fost să fac parte dintr-o echipă unde pot evolua ca terapeut, și am avut privilegiul să mă alătur echipei de la Aprophysio. Aici am descoperit o echipă bine pregătită și deschisă să mă sprijine în dezvoltarea mea profesională.

Scopul meu este să asist pacienții în procesul lor de recuperare și să văd rezultatele. Sunt deschisă să învăț și să evoluez în domeniul kinetoterapiei.

Sunt deschisă continuării formării mele și să contribui la progresul pacienților și să împărtășesc cunoștințele dobândite în cadrul echipei Aprophysio.

Competențe profesionale:

  • Tratamentul tridimensional al scoliozelor (după Schroth)
  • Kinetoterapie ortopedică la copii(genu varum, genu valgum, platfus, tal valg etc.)
  • Kinetoterapia ortopedică și traumatologică pentru adulți
  • Kinetoterapia neurologică pentru adulți

×

 

Bună ziua!

Scrieți intrebările dumneavoastră pentru serviciul nostru de suport.

× Cu ce putem să vă ajutăm?