fbpx

Szabó Nóra

Fizioterapeut / Kinetoterapeut
Szabó Nóra, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Mă numesc Szabó Nóra și am absolvit Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Specială din cadrul Universității Babeș-Bolyai în anul 2015, respectiv, masteratul în Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor în 2018.

În viață, luarea deciziilor importante este cel mai greu pas pentru orice om. Iată totuși alegerea acestui drum de a studia și deveni fiziokinetoterapeut a fost unul clar și ușor, pot spune, unul natural pentru mine. 

Am descoperit foarte devreme o chemare de a lucra cu copii și adolescenți, iar Aprophysio a fost, pentru mine, o oportunitate de a urma această chemare și a mă specializa pe tratarea precoce al diferitelor afecțiuni neurologice. 

Fac parte din echipa Aprophysio din anul 2023 și de la primul pas în noua locație m-am simțit ca acasă. Ca fiziokinetoterapeut, indiferent cine ești, ce ai făcut, nu ar trebui să încetezi niciodată să asculți și să înveți. Iar pentru asta mediul în care profesezi contează foarte mult. 

Pentru mine, Aprophysio reprezintă o șansă de a îmbunătăți viețile altora și nu numai, pentru a dezvolta pasiunea și profesia personală.

Competențe profesionale:

  • Tratamentul copiilor cu afecțiuni neuromotorii – M.A.E.S. Curs introductiv ONLINE – 18 și 19 noiembrie 2022 Londra – „O mai bună înțelegere a copiilor cu paralizie cerebrală și stări similare de neurodezvoltare”
  • Tratamentul tridimensional al deviațiilor coloanei vertebrale – Workshop – Cluj Napoca, organizat de Centrul de kinetoterapie Aprophysio, invitat workshop kinetoterapeut Zsolt Szilágyi, 4 – 5 martie 2023
  • Tratamentul copiilor cu afecțiuni neuromotorii – M.A.E.S. Curs de fundamentare (20 zile) – Zagreb 2023
×

 

Bună ziua!

Scrieți intrebările dumneavoastră pentru serviciul nostru de suport.

× Cu ce putem să vă ajutăm?