fbpx

Kovács Bernadett

Fizioterapeut / Kinetoterapeut
Kovács Bernadett, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Mă numesc Kovács Bernadette și sunt fiziokinetoterapeut la centrul de recuperare Aprophysio. Am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în 2018. După licență, am urmat 2 ani de masterat cu specializare în Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor, pe care am terminat-o în 2020.

Am început să practic kinetoterapia în primul an de masterat, după multă muncă de voluntariat în timpul anilor de licență. În acest fel am ajuns să acumulez o experiență considerabilă în recuperarea pacienților postoperator și recuperare ortopedică, traumatologică a membrelor. 

În 2021 am decis să-mi extind abilitățile profesionale și pe terapia coloanei vertebrale, a scoliozelor, și am terminat cursul de Terapie tridimensională a deviațiilor coloanei vertebrale pe care o practic în prezent.

Ca terapeut în echipa Aprophysio, am posibilitatea de a-mi aprofunda cunoștințele și experiența prin supervizarea și susținerea profesională a colegilor. Îmi face mare plăcere să fiu membră a comunității superbe de terapeuți care lucrează aici.

Competențe profesionale:

  • Kinetoterapie postoperatorie la copii și adulți;
  • Kinetoterapie ortopedică și traumatologică a membrelor;
  • Terapia 3D a deviațiilor coloanei vertebrale – ISST Schroth – Bacău 03.2024;
  • Terapie motrică la copii cu dificultăți de învățare;
×

 

Bună ziua!

Scrieți intrebările dumneavoastră pentru serviciul nostru de suport.

× Cu ce putem să vă ajutăm?