Corfar Anamaria

Fizioterapeut / Kinetoterapeut

Numele meu este Corfar Anamaria și am studiat Kinetoterapie și Motricitate Specială în cadrul Facultății de Educație fizică și Sport,  Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca.

Imediat după terminarea licenței, în 2018, am început masterul în cadrul aceleiași facultăți, specializarea Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor. 

Unul dintre motivele care m-au determinat să aleg kinetoterapia a fost faptul că am practicat handbalul timp de 5 ani. Văzând cu ochii mei accidentările, am dorit să învăț ce presupun acestea și cum trebuie abordate. 

În al doilea an de facultate am căutat să învăț și practic ceea ce ni se preda în facultate, prin urmare, am început activitate de voluntariat. Astfel, de-a lungul anilor de licență, am acumulat experiență și cunoștințe variate. Așa a început cu adevărat drumul meu în această meserie.  

Sunt kinetoterapeut din 2018, și-mi face o deosebită plăcere să fiu alături de cei care au nevoie de ajutorul meu și să-i fac să conștientizeze cât de importantă este mișcarea în viața oricui.

Doresc să evoluez cât mai mult și odată cu dezvoltarea cunoștințelor mele să îmbunătățesc starea fizică și nu numai a celor care apelează la mine. 

Făcând parte din echipa Aprophysio am oportunitatea de a lucra alături de oameni dedicați, implicați, de a aprofunda cunoștințele și de a căpăta noi experiențe. 

Competențe profesionale:

  • kinetoterapia post operatorie la adulți și la copii
  • kinetoterapia ortopedica și traumatologică a membrelor
  • kinetoterapie în sarcină
  • kinetoterapie în afecțiunile reumatologice
  • masaj terapeutic
×

 

Bună ziua!

Scrieți intrebările dumneavoastră pentru serviciul nostru de suport.

× Cu ce putem să vă ajutăm?