Tratament la domiciliul pacientului

Kinetoterapia derulată la domiciliul pacientului este recomandată în toate cazurile în care pacientul are probleme și nu se poate deplasa la un centru de kinetoterapie. Echipa noastră de fizioterapeuți oferă asistență fizică la domiciliul pacientului.

Deși este mai puțin obișnuită, kinetoterapia la domiciliul pacientului este o formă de tratament care are efecte benefice și poate aduce o ușurare acelor pacienți care nu se pot deplasa la cabinet.

Unele afecțiuni ortopedo-traumatologice sau neurologice pot cauza probleme de mișcare care nu mai permit pacientului să se deplaseze singur. În aceste situații, recomandăm deplasarea kinetoterapeutului la domiciliul acestuia. De asemenea, în cazul unei evaluări timpurii la bebelușii născuți prematuri, cu afecțiuni neurologice sau altor probleme de sănătate, deplasarea specialistului la domiciliu poate fi o soluție eficientă pentru evaluarea stadiului neuromotor și a începerii intervenției timpurii.

Exercițiile fizice efectuate la domiciliul pacientului sunt eficiente și au impact pozitiv atât asupra condiției fizice, cât și la nivel psiho-emoțional. Pacienții cu boli cronice pot dezvolta în timp diverse afecțiuni psihologice, asociate afecțiunii principale de care suferă, iar o vizită a unui specialist facilitează parcursul eficient al terapiei și motivarea pacienților.

Vă rugăm să ne contactați cu încredere pentru detalii cu privire la derularea kinetoterapiei la domiciliul pacientului!