Kinetoterapia asistată online

Kinetoterapia asistată online este o formă eficientă de terapie prin mișcare pentru toți acei pacienți cu boli cronice care, din diverse motive, preferă să participe la ședințe online, cu ajutorul unui laptop. Deși este o formă de colaborare inițiată în urma pandemiei COVID, am descoperit că satisface multe dintre nevoile pacienților noștri.

Kinetoterapia asistată online necesită un laptop, conexiune bună la internet și o programare la unul dintre kinetoterapeuții noștri specializați. Este o formă de colaborare care aduce mai multe beneficii pentru acei pacienți care suferă de boli cronice și au nevoie de terapie prin mișcare.

Care sunt avantajele kinetoterapiei asistate online?

  • nu mai este necesară deplasarea fizică la cabinet, astfel, pacientul economisește timp pentru alte activități
  • pacientul poate executa exercițiile sub supravegherea unui fizioterapeut și primește instant sugestii de îmbunătățire a acestora
  • pacientul poate să desfășoare ședința din confortul casei sale, fără să fie nevoie de deplasare în frig, ploaie, ninsoare etc.
  • avantajele exercițiilor executate regulat și învățate în mod corect au impact similar cu exercițiile derulate în cabinet
  • recomandăm în special persoanelor care au probleme în a se deplasa ori distanța mare nu le permite să se deplaseze regulat la cabinet, ori ar dori să continue tratamentul început la cabinet de acasă sub supravegherea unui specialist
  • ședințele de kinetoterapie se pot ține și în cazul în care pacientul suferă de o boală infecțioasă, neavând loc un contact fizic între pacient și terapeut.

Vă rugăm să solicitați cu încredere terapia asistată online! Recomandăm pentru toți pacienții cu probleme de deplasare și celor care doresc să-și eficientizeze timpul! Pentru mai multe detalii privind această formă de tratament, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră.