Echipa

Avem o echipă de kinetoterapeuți specializați în diverse domenii de nișă ale kinetoterapiei, supraspecializările și formarea profesională continuă reprezentând scopul nostru primordial. Pe lângă cunoștințele de specialitate acumulate de-a lungul timpului, kinetoterapeuții noștri au și o experiență practică considerabilă în derularea procesului de tratament cu diverșii pacienți: bebeluși, copii, respectiv adulți. Pe lângă aspectele profesionale, considerăm important și devotamentul față de pacienți. Avem ca obiectiv principal creșterea calității vieții pacienților și familiilor acestora.

APRÓ ROZÁLIA – Fizioterapeut, Psihopedagog, Fondatoarea Aprophysio

Sunt Rozália Apró, de profesie kinetoterapeut/fizioterapeut și psihopedagog.

După o experiență de peste 15 ani și după o serie de cursuri de formare efectuate în țară și în străinătate în domeniul neuropediatriei și ortopediei pediatrice, în anul 2016 am înființat firma Aprophysio. Scopul meu este să am o echipă de specialiști pentru a acoperi domeniile/serviciile lipsă ale kinetoterapiei, servicii precum: tratamentul conservativ, tridimensional al scoliozei (după Schroth) și tratamentul precoce al diferitelor afecțiuni neurologice, respectiv tratamentul afecțiunilor coloanei vertebrale la adulți.

Din momentul înființării firmei am reușit să formăm o echipă de kinetoterapeuţi specializați în domeniile țintă ale serviciilor noastre, cu o motivație constantă de a ne dezvolta pe plan profesional. Din anul 2018 efectuăm cu profesionalism și devotament nenumărate tratamente de scurtă și de lungă durată, tratând cu succes copii, adolescenți și adulți cu diferite afecțiuni ale coloanei vertebrale, precum și ale sistemului nervos central.

Consider că profesionalismul, cooperarea, parteneriatul și încrederea reciprocă între pacienți și colegii de lucru sunt factori esențiali în succesul procesului de tratament.

Apró Rozália, Aprophysio
Oláh Réka, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Oláh Réka

Fizioterapeut / Kinetoterapeut

Tratarea problemelor coloanei vertebrale este o pasiune pentru mine. Majoritatea simptomele musculo-scheletice sunt cauzate de afecțiunile coloanei. În tratarea acestora consider importante atât metodele de prevenție, cât și cele de recuperare, dar lucrăm și cu structurile ce influențează funcționarea acestora.

Tódor Beáta, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Tódor Beáta

Fizioterapeut / Kinetoterapeut

Visul meu a fost întotdeauna să lucrez cu copii. Așadar, în procesul de tratament lucrez cu copii care sunt diagnosticați cu scolioză, platfus, genu varum, genu valgum, dar și cu copii cu dificultăți de învățare. Profesia mea este plină de provocări, nicio ședință nu este la fel, și tocmai din cauza aceasta este atât de frumoasă.

Kovács Bernadett, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Kovács Bernadett

Fizioterapeut / Kinetoterapeut

Am început să lucrez ca și fiziokinetoterapeut în primul an de masterat. În acest fel, am acumulat multă experiență în recuperarea pacienților postoperator și recuperare ortopedică, traumatologică a membrelor. În 2021 am terminat un curs de Terapie tridimensională a deviațiilor coloanei vertebrale pe care o practic și în prezent.

Bereczi Szilvia, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Bereczi Szilvia

Fizioterapeut / Kinetoterapeut

Obiectivul meu a fost să ajut oamenii, încă de pe vremea când eram copil, și de atunci nu s-a schimbat acest lucru. Doresc să ajut oamenii să-și cunoască propriul corp, să ajungă să iubească mișcarea, iar acesta să devină o parte din viața lor de zi cu zi. Îmi place profesia mea și consider că prin implicare o să obținem rezultatele dorite.