Echipa
Avem o echipă de kinetoterapeuți specializați în diverse domenii de nișă ale kinetoterapiei, supraspecializările și formarea profesională continuă reprezentând scopul nostru primordial. Pe lângă cunoștințele de specialitate acumulate de-a lungul timpului, kinetoterapeuții noștri au și o experiență practică considerabilă în derularea procesului de tratament cu diverșii pacienți: bebeluși, copii, respectiv adulți. Pe lângă aspectele profesionale, considerăm important și devotamentul față de pacienți. Avem ca obiectiv principal creșterea calității vieții pacienților și familiilor acestora.
APRÓ ROZÁLIA – Fizioterapeut, Psihopedagog, Fondatoarea Aprophysio
Sunt Rozália Apró, de profesie kinetoterapeut/fizioterapeut și psihopedagog.
După o experiență de peste 15 ani și după o serie de cursuri de formare efectuate în țară și în străinătate în domeniul neuropediatriei și ortopediei pediatrice, în anul 2016 am înființat firma Aprophysio. Scopul meu este să am o echipă de specialiști pentru a acoperi domeniile/serviciile lipsă ale kinetoterapiei, servicii precum: tratamentul conservativ, tridimensional al scoliozei (după Schroth) și tratamentul precoce al diferitelor afecțiuni neurologice, respectiv tratamentul afecțiunilor coloanei vertebrale la adulți.
Din momentul înființării firmei am reușit să formăm o echipă de kinetoterapeuţi specializați în domeniile țintă ale serviciilor noastre, cu o motivație constantă de a ne dezvolta pe plan profesional. Din anul 2018 efectuăm cu profesionalism și devotament nenumărate tratamente de scurtă și de lungă durată, tratând cu succes copii, adolescenți și adulți cu diferite afecțiuni ale coloanei vertebrale, precum și ale sistemului nervos central.
Consider că profesionalismul, cooperarea, parteneriatul și încrederea reciprocă între pacienți și colegii de lucru sunt factori esențiali în succesul procesului de tratament.
Tódor Beáta
Visul meu a fost întotdeauna să lucrez cu copii. Așadar, în procesul de tratament lucrez cu copii care sunt diagnosticați cu scolioză, platfus, genu varum, genu valgum, dar și cu copii cu dificultăți de învățare. Profesia mea este plină de provocări, nicio ședință nu este la fel, și tocmai din cauza aceasta este atât de frumoasă.
Kovács Bernadett
Am început să lucrez ca și fiziokinetoterapeut în primul an de masterat. În acest fel, am acumulat multă experiență în recuperarea pacienților postoperator și recuperare ortopedică, traumatologică a membrelor. În 2021 am terminat un curs de Terapie tridimensională a deviațiilor coloanei vertebrale pe care o practic și în prezent.
Biró Kinga
De la începutul facultății, am avut visul de a ajuta oamenii să-și recâștige mobilitatea, însă pe parcurs am descoperit că kinetoterapia oferă o gamă mult mai vastă de posibilități. La debutul carierei mele, am tratat pacienți adulți, abordând afecțiuni neurologice și ortopedice. În prezent, la Aprophysio efectuez atât tratamente la copii și adolescenți cât și la adulți.
Szabó Nóra
Am descoperit foarte devreme o chemare de a lucra cu copii și adolescenți, iar Aprophysio a fost, pentru mine, o oportunitate de a urma această chemare și a mă specializa pe tratarea precoce al diferitelor afecțiuni neurologice la copii. Ca fiziokinetoterapeut, indiferent cine ești, ce ai făcut, nu ar trebui să încetezi niciodată să asculți și să înveți. Iar pentru asta mediul în care profesezi contează foarte mult.
Corfar Anamaria
Sunt kinetoterapeut din 2018, și-mi face o deosebită plăcere să fiu alături de cei care au nevoie de ajutorul meu și să-i fac să conștientizeze cât de importantă este mișcarea în viața oricui.
Doresc să evoluez cât mai mult și odată cu dezvoltarea cunoștințelor mele să îmbunătățesc starea fizică și nu numai a celor care apelează la mine.
Simon Tünde
În cei 25 de ani de activitate ca profesor psihopedagog m-am ocupat în principal de copii, care nu au beneficiat de evaluare și de intervenție timpurie. În aceste cazuri dezvoltarea a început doar la o vârstă târzie, rezultând într-un progres mai lent.
Intervenția precoce înseamnă a „lucra la fundament”, ceea ce contribuie la o dezvoltare armonioasă.
Kulcsár Ágota
Consider că dezvoltarea timpurie și dezvoltarea competențelor senzomotorii de bază sunt esențiale în perioada senzitivă a dezvoltării sistemului nervos a copiilor cu nevoi speciale. Scopul meu principal în procesul terapeutic este să-i ajut să-și dezvolte competențele senzomotorii, care stau la baza abilităților și competențelor mai complexe cognitive și sociale, să găsim împreună motivația și atenția necesară pentru o comunicare funcțională, și o autonomie personală mai bună.