Bereczi Szilvia

Fizioterapeut / Kinetoterapeut
Bereczi Szilvia, kinetoterapeut, fizioterapeut, Aprophysio

Mă numesc Bereczi Szilvia-Katalin și am absolvit Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Specială din cadrul Universității Babeș-Bolyai, respectiv programul de masterat în Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor.

A ajuta oamenii a fost întotdeauna un obiectiv important pentru mine, încă de când eram copil. Scopul meu este să ajut persoanele care au nevoie nu doar să-și cunoască propriul corp, ci și să învețe să iubească mișcarea, astfel încât aceasta să devină parte din rutina lor de zi cu zi. De aceea, consider important integrarea unei abordări holistice în procesul de tratament.

Sunt kinetoterapeut în echipa Aprophysio începând cu anul 2021. Aici am avut posibilitatea de a participa ca stagiar în tratamentul pacienților cu deviații ale coloanei vertebrale. Tot în anul 2021 m-am specializat în terapia tridimensională a scoliozei după Schroth. Sunt o persoană motivată și-mi doresc cu ardoare să mă dezvolt profesional. Îmi iubesc meseria și cred că dacă ne implicăm în ceea ce facem, fiecare dintre noi o să ajungem la rezultatele pe care ni le dorim.

Competențe profesionale:

  • Tratamentul tridimensional al scoliozelor după SCHROTH (Tg. Mureș, 2021)
  • Kinesiotape curs (Cluj, 2019)
× Cu ce putem să vă ajutăm?